Fit Beheer

FIT Beheer ontzorgt het vastgoed van haar klanten. 

FIT Beheer richt zich op vastgoedbeheer, begeleiding en advies voor zowel de startende particuliere belegger als voor de middelgrote bedrijfsmatige belegger. Zij  beheren en verhuren een breed scala aan vastgoedobjecten, zoals woningen, appartementen, studio's, studentenkamers, winkelpanden, kantoren, bedrijfsruimtes en parkeergarages. 

Door de kleinschaligheid van de  onderneming zijn de contacten met opdrachtgevers en huurders zeer direct. Dit resulteert in een optimaal rendement voor de opdrachtgever(s) en een optimaal huurgenot voor de huurders. Met FIT Beheer verzekert de verhuurder zich van deskundig beheer voor haar belegging. Fot Beheer draagt zorg voor het financieel, technisch en administratief beheer van het onroerend goed, geheel afgestemd op de wensen van de klant.

Het multidisciplinaire team van bouwkundige ingenieurs en beheerspecialisten bezit alle expertise om het bezit van haar klanten op peil te houden. Zo hebben de klanten van Fit Beheer de handen vrij om zich bezig te houden met hun kernactiviteiten.

Terug naar het overzicht
Fit Beheer
Fit Beheer
Hooistraat 35
6651 AD
Druten
Nederland
http://www.fitbeheer.nl/
info@fitbeheer.nl
  • Fit Beheer
    Hooistraat 35
    6651 AD Druten