Incasso

Wanneer u ons inschakelt om u te helpen openstaande nota's in te vorderen bekijken we samen met u wat er moet gebeuren. We zetten een traject uit, waarbij we u van deskundig advies voorzien omtrent het incassoproces. De communicatie met de debiteur staat daarbij centraal.

 

Door onze duidelijke en open manier van communiceren gaan wij op het einddoel af. Dat einddoel is uiteraard betaling van het openstaande bedrag. We verliezen daarbij echter nooit de relatie met uw klant uit het oog.

Wij voeren debiteurenbeleid uit op een vriendelijke doch doortastende manier. Wij hanteren geen ‘binnen zonder kloppen’ beleid, maar werken effectief en resultaat gericht, zo blijkt ook uit ons bovengemiddeld scoringspercentage. Onze kennis, ervaring en bevoegdheden maken ons tot een waardevolle partner voor iedere onderneming, ook die van u!

Ook in de pre-incasso fase kunnen we u van dienst zijn, bijvoorbeeld door het versturen van  een zogenaamde profitelettter, een aanmaning op ons briefpapier. Wilt u meer informatie, bel ons op 0314-323366 of gebruik het hiernaast opgenomen reactieformulier.

  


Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht

Referenties