Regiolease

Regionaal leasebedrijf
Al meer dan 21 jaar bewijst RegioLease dat je als regionaal universeel opererend leasebedrijf in Oost-Gelderland daadwerkelijk emotie kunt toevoegen aan autolease. Wij noemen het autopassie zonder omwegen en dat maken we iedere dag opnieuw waar. Leasing hoeft namelijk niet ingewikkeld, duur en tijdrovend te zijn. U heeft een duidelijk mobiliteitsvraagstuk dat u snel en goed opgelost wil zien. RegioLease zorgt daarvoor.

Onderdeel van Dago Autogroep
RegioLease is onderdeel van het familiebedrijf Dago Autogroep. Dago is al jaren een begrip in de achterhoek. Klein begonnen groeide het familiebedrijf in 45 jaar uit tot een omvangrijke autogroep bestaande uit Volkswagen, Audi, SEAT en Skoda dealerschap met  vestigingen in Doetinchem, Duiven. Aalten, Ulft, Winterswijk, P.A. Siebelink Autoschade te Doetinchem en RegioLease te Doetinchem.

No-nonsense
In de afgelopen 45 jaar is de autogroep uitgegroeid tot een totaal mobiliteitsverlener met ruim 200 medewerkers. De solide basis die de afgelopen decennia is gelegd biedt volop kansen voor verdere groei in de toekomst. Vanuit de vestigingen van de groep wordt hard gewerkt aan nog meer service, betrouwbaarheid en diversiteit. De klant centraal, een no-nonsense aanpak en volop werkplezier vormen een solide basis om het succes verder uit te bouwen.

Lid Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA)
De VNA behartigt als branchevereniging de belangen van de professionele autoleasemaatschappijen in Nederland. Zij maakt zich sterk voor een gezond ondernemersklimaat in autoleasing, wagenparkbeheer en zakelijke mobiliteit. De 83 leden van de VNA verzorgen operationele lease en het wagenparkbeheer van in totaal ruim 650.000 personen- en bestelauto's. De VNA is actief lid van VNO-NCW en de Europese koepelorganisatie Leaseurope en onderhoudt intensieve contacten met andere partijen in de mobiliteitsbranche.

Terug naar het overzicht
Regiolease
Regiolease
Grutboek 1
7008 AK
Doetinchem
Nederland
  • Regiolease
    Grutboek 1
    7008 AK Doetinchem