Ter Horst Groep

In het jaar 1965 startte Ter Horst met zijn activiteiten: recycling van papier, ijzer en andere metalen. Ter Horst heeft  met visie, hard werken en doorzettingsvermogen de tand des tijds goed doorstaan. Inmiddels is Ter Horst uitgegroeid tot een veelzijdig, bloeiend bedrijf, met filialen in Varsseveld en Goor. De Ter Horst Groep beschikt momenteel over ca. 65 voertuigen en er zijn totaal ca. 100 mensen werkzaam.

Bij Ter Horst wordt ‘klant-is-koning’ in de praktijk vertaald in een grote flexibiliteit, het nakomen van afspraken, dienstverlening-op-maat, een hoge servicegraad, een vriendelijke en gemoedelijke omgang met onze klanten. Afvalbeheer volgens de laatst geldende (milieu)wetgeving, met uiteindelijk lagere kosten voor de totale afvalverwijdering, ligt ten grondslag aan de diverse ‘afvalverwijderingsoplossingen’ die wij voor onze klanten aandragen. U kunt bij Ter Horst terecht van maandag t/m zaterdag.

Gemeenten, overheden, bedrijven, horeca, verenigingen, instellingen en particulieren maken gebruik van de  dienstverlening van Ter Horst.
 

Terug naar het overzicht
Ter Horst Groep
Ter Horst Groep
Aaltenseweg 58
7051 GV
Varsseveld
Nederland
http://terhorstgroep.nl/
verkoop@terhorstgroep.nl
  • Ter Horst Groep
    Aaltenseweg 58
    7051 GV Varsseveld